Skolan lockar fram ångest


Sitter och lyssnar på läraren som berättar om APU som skall ske vecka 11 och 12. Vi får även höra om projektarbetet som skall ske "då och då" (Minns inte när)

Jag får ångest. Prestationsångest mest.
Jag får typ blackout i hjärnan av det här så kan ty´vär inte skriva mer förrns jag lugnat ner mig......


:S

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag får också ångest :(

2008-08-28 @ 18:06:56
URL: http://silverdroppen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag ger dig ett två råd (det är upp till dig vad du vill göra med dem): Anteckna på lektionen! Det hjälper oerhört mycket, och sedan tar du med dig anteckningarna (som då är din bas) och går in till läraren och pratar med vedebörande. Berätta helt och hållet hur du känner och få dem att förstå att detta framkallar ångest och blackout - allvarligt! Om det inte skulle fungera att prata så skriv. Skriv ner allt du känner, vad det framkallar, på vilket sätt och sedan varför. Om du sen har en eller flera lösningar, som skulle fungera för just dig, skriv ner dem! Du måste i alla fall prata med läraren, den måste förstå vad du kämpar med varje dag. Jag tror på dig Ronja! Du är stark, intelligent, modig och jag vet att du kan! Sluta inte kämpa, om motivationen/energin tryter - kom och hämta från mig! Om det finns något jag kan hjälpa dig med skulle jag vara överlycklig att få den chansen, om du vill ge mig den chansen. jag vet att du kan klara det här! Och jag finns här. Använd mig!



Jag antar att det var du som skickade sms om vi ville leka? :) Jag befann mig på Åland när jag fick det, hade varit med lärarna på studiebesök på fredsinstitutet. Men nu är det andra bullar, skall inte åka iväg någonstans på bra länge så vi får ta att höras snarast. Saknar KRAM!

2008-08-29 @ 10:59:54
URL: http://aleh.blogg.se/

Skriv något roligt! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer bara jag se!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0