Bild på min nya hårfärg!

För några dagar sen färgade jag mitt hår svart!

Jag gick från detta...


Till detta...Vad tycks!?

Jag är så jävla lyckad. . .

Jo, nu var det så att samtidigt som jag lagade mat till mr Surpelle så började det klia i ögonen (det gör alltid det när jag är nyduschad) och dum som jag är så kliar jag mig - med fingrarna fulla med vitpeppar!!

Sved riktigt mycket, men jag kunde inte gå och skölja i vatten, ville inte förstöra älsklingens mat..
Men vad fan hade jag för det!? -____-

Uppskattning saknad

Ni vet när man ställer sig och lagar mat till sin lilla älskling som har vart hungrig hela dagen? Även fast man verkligen hatar matlagning så är det värt det  för den tacksamheten, ja, den är bara underbar!

Eller, vilken jävla tacksamhet!?
Jag är totalt värdelös på att laga mat, och jag hatar det, men jag gör det för min pojkväns skull. Nu hade han inte ätit på hela dagen och började gnälla på att han var hungrig, så jag började laga mat. Stekt korv, makaroner och ägg, tog ganska lång tid att göra på våran spis. Dessutom bar jag in maten till honom så han kunde äta framför datorn.

Det första han säger är: Du kan ju få mina korvar. . .
Jag: Varför det?
Han, spydigt: Jag äter inte stekt korv, något du borde veta vid det här laget!

Hur fan ska jag veta det!? Jag har en sjukdom som påverkar mitt minne,  jag lagar nästan aldrig mat och dessutom så brukar han faktiskt äta stekt korv när det serveras.

Sedan så rörde han inte talriken på en tio minuter ungefär och när han väl gjorde det så lät det: "Varför är makaronerna kalla?"
Jag: För att de har kallnat. . .

Sedan gick det en halvtimme, han hade fortfarande inte rört maten.. Då gick han och lade in den i kylskåpet.

VART FAN ÄR DEN JÄVLA TACKSAMHETEN!?!?!

EFTERLYSNING: Fredriksdalsteatern: Kärlek & Lavemang

Någon som vet vart jag kan få tag på den teatern?!
Jag har älskat den sedan första gången jag såg den, och jag och min vän Emma tillbringade många timmar framför TV:n med den i videon. Många glada skratt och minnen från den tiden, tyvärr slutade det roliga när hennes pappa, oavsiktligt eller ej, spelade över den!

Nu vill jag ha den, jag kan fortfarande typ hälften av alla låtar utantill och jag bara måste se den igen!

Så.. Någon?

Dagens outfit

Lite höstigt idag:Det syns typ ingenting om ni inte förstorar bilden..

-__-

Först var jag förkyld, nu har jag urinvägsinfektion..

JUST FUCKIN´ AWESOME!!

Jag kommer ligga så jävla efter i skolan.. -_-

Helt sjukt.. :S

Alltså, jag har vetat ett tag nu att jag är deprimerad och detta har jag berättat för min doktor när vi började utreda min trötthet. Nu har svaren kommit från de sista proverna som finns att ta och doktorn ringde till min mamma (då jag är omyndig)

Hon berättade att det inte var något fel på proverna, och "att det inte finns något mer att göra, troligtvis så ligger felet i psyket som jag hade misstänkt."
Men hon tyckte inte att jag hade uppvisat tillräckligt starka symptom för att behöva komma till BUP.
Detta tycker jag är helt sjukt, för jag har inte pratat med henne NÅGONTING om sådant, bara om min kroniska trötthet och då  i kanske fem minuter.

Och den enda frågan hon ställde för att utreda ev. depression var om jag upplevde någon tid under dagen då jag var mer ledsen/lite gladare.
Då jag i samband med denna okända sjukdom har dåligt minne så kan jag ju självklart inte svara på detta, och då var jag tydligen inte heller deprimerad!

För er som inte vet: Dåligt minne är ett tecken/bieffekt av depression.


Men jag kanske kan få en kurator på skolan att prata lite med, om det skulle kännas bättre?

Fårjakt!

Det är fårjakt på hamsterpaj!
Jag har hittills hittat 27 får av 30 möjliga.
För varje får man hittar får man ett ord som skall bilda en mening,  Vi har kommit fram till att meningen skall bli:
"Det är olagligt att döda mufflonfår, eftersom de är fridlysta. Därför kom vi fram till att en fårjakt vore något för hamsterpaj. Hitta alla får och vinn en meningslös överaskning!"

Men nu har jag  fastnat med tre får kvar, och skall gå och lägga mig... Jag vill ju veta vad överaskningen är! xD


Britneys flopp

nu startar jag en ny kategori, "kändisar"
Denna kategori kommer nog inte bli överdrivet använd, men man vet aldrig..
Den kanske behövs?

image39

Jaja, för att inleda börjar jag nu med det här med Britney Spears comeback på VMA galan (blev förkortningen rätt?)

I Aftonbladet står det;
"Vad som fick Britney att misslyckas med sitt framträdande är ännu oklart. I amerikansk media spekuleras det kring om hennes stilettklackar kan ha ställt till det, eller möjligtvis Sarah Silvermans kommentar."

Vad sägs om; att hon hade en dålig idé helt enkelt!? Hon sjöng playback till en dålig låt och stod så gott som still på scenen medans hennes dansare dansade och tafsade på henne. För att inte tala om att hon stod i bara underkläder och nätstrumpbyxor..

Sarah Silvermans skämt var faktiskt ganska kul, iallafall den här delen; "Have you seen her kids? Oh my god, they are the most adoreable mistakes I have ever seen"
Det var lite humor i det, men det senare skämtet var inte kul..
För er som inte sett det klippet kan jag ju berätta skämtet; "They are almost as cute as the hairless vagina they came out from"

P.I.M.P.

Idag spelade jag PIMP. Japp, så var det! Vi skulle spela in en film med tema "stölden" och jag skulle vara offret. Men se på vändningen...

Synopsis (typ?):
Börjar med en kameraåkning som visar stället där Elinore sitter.
Sophie är tjuv och springer runt med en subjektiv kamera som filmar allt hon gör, pillar på grejer, letar efter offer och plockar åt sig. Elinore sitter vid ett bord, och Sophie knackar henne på "fel" axel, och när hon vänder sig om för att titta åt vänster snor Sophie mobilen som ligger till höger om Elinore. Sedan får Sophie syn på mig, jag är värsta pimpen med pälskappa, hatt och grejer.. Jag går ut genom dörren och Sophie följer efter med kameran. Samtidigt som jag pratar i telefon så går Sophie efter mig och när jag stannar så zoomar sophie in på min mobil, så man ser att den är värsta Blingbling (prydd med strass ^^) och fortfarande inzoomad så följer hon min hand när jag lägger ner den i fickan, så kommer Sophies hand in i bilden och man ser henne sträcka sig efter mobilen i min ficka, men när hon har handen halvägs ute så märker jag henne och vänder mig om. "WTF are you doing, Bitch!?" säger jag, rycker åt mig mobilen och ger henne en käftsmäll som får henne att ramla omkull. Från marken där hon ligger filmar hon mig underifrån och man ser mig ta upp hennes väska, kolla i den och säga "nice" och gå därifrån med väskan i handen. Vänder mig om efter några meter och säger "That should teach ya!" och fortsätter gå..

Italiana :P

Tyvärr var jag tvungen att välja ett språk att läsa på gymnasiet.. Jag tycker inte om språk alls, eller åtminstone inte valalternativen som finns.. I och för sig så är jag skitbra på just språk, men jag tycker bara inte om det.. >.<
Hade jag gått kvar på Carlforsska så hade jag fått läsa Japanska, kuligt! Tyvärr går jag inte på en dålig skola bara för att få lära mig ett språk.

I vilket fall så valde jag Italienska, jag har glosprov imorgon så jag har faktiskt pluggat lite! Det är extremt ovanligt att jag pluggar, brukar inte behöva det, men nu gjorde jag det bara för sakens skull. ^^,

Exempel på övning;
-La signora Rizzi é Tedesca?
-No, La signora Rizzi é Italiana.

RSS 2.0