LASTBILSVÄLTNING!

Alltså, imorrn ska vi ju grilla och ha kul. Så är man sjuk. Pissförkyld och dan och det är min pojkvän också, han har typ feber..

Men, men, jag VÄGRAR vara sjuk imorgon, ska till skolan imorrn och jag tänker fan vara frisk efteråt! Haqr längtat efter att få grilla så jag tänker verkligen inte sumpa det nu bara för att jag är snorig och svimfärdig pga huvudvärken xD
"Bit ihop och se glad ut, ta en klunk sprit så glömmer du bort att du är sjuk"


Förövrigt fick jag nyss höra att en lastbil har vält vid rondellen i hallstahammar, den ligger ungefär 50m utanför där jag bor, men jag är ju sjuk, så jag orkar inte gå ut..

Annars hade man ju kunnat fota skiten och sälja till VLT.. ^^,

Grillning och alkohol

På fredag blir det trevligt :)
Då ska vi först ta oss långt in i skogen, och där ska vi grilla och dricka lite alkoholhaltiga drycker!
Vattenpipan ska med, och förhoppningsvis har melon-tobaken kommit då också! :)


Bara det att när jag tänker på det så dyker Vilket-som-helst av alla scenarior i skräckfilmer där ett gång ungdomar festar långt-bort-nånstans upp i huvudet - vi kanske stöter på en seriemördare xO

Skämt åsido; Jag tror det kommer bli keewl! XD

Vattenpipa!

I flera timmar letade vi efter vattenpipor.. Tillslut hittade vi ett (!) stånd som sålde, tack och lov!
Vi köpte en helsvart, fin sak :)
Tyvärr märkte vi när vi kom hem att det fattades en del, keramikhuvudet som man lägger tobak och kol på..
Men ett nytt sådant är beställt! Tur att de var billiga, 29kr för ett huvud :)

Bild kommer senare nångång :)

Dagens outfit (i skolan)

Detta hade jag på mig i skolan idag, men när jag kom hem efter en lång skoldag böt jag till jeans och converse och stack ut igen :P

image38

Dagens outfit.

Började gymnasiet igen idag, var väl precis som det brukade, man kommer dit, klassen blir uppropad och sen blir det fika och information.. Sen hem.

Jag hade på mig detta;
Svart top med vitt tryck, Gina Tricot
Vitt halternecklinne (under) H&M
Rosa kjol, Cubus
svarta leggings och rosa "converse"

Spöken?

Tror du på Spöken? Jag gör det, och därför så ryser jag lite i tanken på den senaste bilden jag tog.. :S

Jag skulle fota min kompis Karin, och jag plockar upp kameran, siktar och trycker av. Sedan dör kameran av oförklarlig anledning, fast batterieindikatorn visar fullt.. Japp, blev alltså inga fler kort den dagen, dumma kamera!

Sedan går jag hem och "framkallar" bilden, dvs lägger in den på datorn.
När jag tittar på den ser jag en konstig skugga eller nåt brevid Karin, det ser typ ut som att någon står framför mig.
Jag har redigerat bilden så att man tydligt ska kunna se "saken" jag pratar om.. Den har inte någon speciell from, men ändå.. :S Det är INTE solen, för ahde solen skinit så hade ju Karin haft en skugga, right?
Och det är inte smuts på linsen heller, jag ahr en tvångstanke att torka av den..

Alltså, jag tror på ett liv efter döden.
Min farmor dog för någon vecka sedan och på det första kortet jag tagit sedan dess uppenbarade sig detta och kameran dog oförklarligt efter att kortet togs, jag tycker det är lite läskigt iallafall.. :S

Orginal-bilden:


Och förtydligad genom ökning av kontrast och färg:
image36

Så vad säger ni, tror ni på spöken? Jag gör det!

Nettan :)

Jag hade lite tråkigt, så jag gjorde om en bild på min kompis Jeanette!
Resultat:
 image33


Jag gjorde även en banner-liknande grej, här nedan :)
image34

Börja gymnasiet - igen! :S

Okej, nu börjar nervrositeten komma.. :S
Jag gör alltså ett nytt försök att börja gymnasiet, denna gång på media linjen i min hemort..

Sist gick det ju inte så bra, jag började på Carlforsska´s mode design-linje förra året, gick bra i en vecka och sedan drabbades jag av en förkylning, den förstörde hela mitt första år på gymnasiet..

Att tillägga innan ni läser punktlistan över min sjukdom är att jag sov mig igenom hela nian, jag var helt enkelt trött jämt och somnade på bänken varje lektion.. Det är helt otroligt att jag inte fick ett enda IG i slutbetyget! Mamma blev arg på mig när hon fick reda på att jag sov under lektionstid, Jag berättade flera gånger för mamma att jag inte kunde rå för det, och att jag inte lade ner huvudet och somnade med flit - jag somnade sittandes, mitt i läsning eller räkning i matteboken! Mamma skyllde det på skoltrötthet, och att jag gick och lade mig försent på kvällarna..

Ja, så var det i nian alltså, och här kommer en snabb redogörelse för mitt första gymnasieår.
  • Jag började skolan och var glad och förvänstansfull

  • Efter en vecka blev jag förkyld, förkylningen varade i tre veckor

  • Efter de tre veckorna kunde jag inte hålla mig hemma längre - jag ville till skolan! Men jag blev sjuk igen efter en vecka. Var sjuk i tre veckor denna gång med. Varje vecka jag var i skolan sov jag mestadels hela tiden, på väg till skolan i bussen, i skolan och på bussen hem.. Jag sov jämt, helt ofrivilligt.. Precis som i nian alltså..

  • Samma sak denna gång, var hemma tre veckor, gick i skolan en vecka - sjuk igen. Jobbig början på terminen.. Var i skolan en vecka i månaden.

  • I December behövde jag ett sjukintyg för min mentor trodde inte på min mamma att jag var sjuk, det uppdagades då att jag nästan hade lunginflammation, så jag fick medicin för det, jag fick även levaxin eftersom doktorn kom på att jag hade fel på min Sköldkörtel..

  • På julafton vaknade jag och för första gången på jävligt länge kände jag mig utvilad! Jag kände mig faktiskt riktigt frisk! Enligt mamma var jag som en ny människa.

  • Jag fick gå till doktorn en gång till efter nyår och fick medicin, lunginflammation igen..

  • Efter den där julaftonsmorgonen kände jag mig frisk och mådde skitbra i några månader, sedan slog tröttheten till starkare än tidigare..

  • Jag gick till skolan lite till och från, blev deltidssjukskriven, skulle bara gå på svenska och matte, men även det blev för jobbigt för mig.. Timmarna på tågstationen blev för många, jag somnade ofta på tågstationen och var nära på att inte komma hem flera gånger för att jag nästan missade mina tåg eller bussar.. En gång somnade jag någon sekund innan jag skulle stiga av och vaknade i en  annan stad, som tur var hann jag åka tillbaka innan de två timmarna på mitt skolkort gått ut..

  • Före Valborg började jag skolka, jag orkade inte. När jag försökte göra prov i skolan somnade jag hela tiden, jag hann läsa ca fyra ord och sedan somnade jag, hann göra 3 enkla uppgifter på hela provtiden.

  • Jag sket i skolan.


Sådär var alltså mitt första år ungefär.. Tycker ni inte att det låter hemskt så har jag förklarat dåligt, för det var förjävligt. Jag blev deprimerad (och är fortfarande) och jag kom aldrig in i klassen, så när jag väl var i skolan så mobbade mina klasskamrater mig!? Dessutom under mentorstiden då min mentor satt vid samma bord, men hon gjorde inget..

Om du, Helena Löfdahl, skulle läsa min blogg så vill jag bara säga; TACK! Hade du inte vart en så förjävla värdelös mentor så skulle jag kanske tycka illa om lärarna jag får i min nya skola, men efter att ha haft dig i ett helt jävla år så känner jag att INGEN kan fan vara värre än du. Tack!


Nu hoppas jag verkligen att historien inte kommer upprepa sig, vi får väl se om några veckor..
Jag håller er uppdaterade!

Jävla omöjligt det ska va.. :S

Japp, min kära vän Karin bad mig för några veckor sedan att jag skulle sminka henne, då jag främst är fotograf och inte make up-artist frågade jag på skämt om hon inte menade fota, och så bestämde vi att vi skulle ha en liten fotosession med modellsmink och allt..

Nu börjar jag skolan om en vecka, och jag ska jobba hela helgen så jag försöker desperat få tag på henne så vi kan få det gjort innan fredag - helt omöjligt. -__-
Det går inte att ringa hennes mobil och hon är inte inne på msn eller bilddagboken..
Så ser jag plötsligt att hon loggat in på BDB och jag skyndar mig att skriva till henne, inget svar.. Skriver sedan till min andra vän Jeanette som också precis loggat in och frågar henne om HON kan få tag på Karin, men inget svar där heller.. Efter tio minuter ungefär loggar båda ut.. -___-

Hallå!? Jag måste få det gjort innan skolan! Bilderna ska inte bara tas, de ska redigeras också och jag har inte tid senarrrrrrree!! x']

Död suger.. :(

Min farmor har dött.. "/ Hon dog i tisdags (7 aug) och blev 88 år gammal..
Jobbigt värre, började gråta nästan på en gång, och det gjorde min syster med när jag berättade det för henne.. Undrar egentligen hur pappa mår just nu.. :( Skit också! Varför skulle just min farmor vara tvungen att dö? Varför ska någon alls vara tvungen att dö!?
Fyfan vad jag avskyr mig själv just nu, jag har inte träffat henne på ungefär 4år.. -__- Hade velat träffa henne innan hon dog! :'(

Men nu slapp hon iallafall lida, hon fick en stroke för 2,5 år sedan, som tog hennes talförmåga och gjorde henne halvförlamad..

Nu ska man ju såklart på begravning också, det räcker ju inte med att man är ledsen en gång..
Men vad är det för klädregler på en begravning? Man kan väl inte komma i vad som helst!?

Vad ska killar ha och vad ska tjejer ha?

3 år idag! <3

Idag firar jag och min pojkvän tre år tillsammans! :D
Men många fler ska det bli, och förlovningsringarna ska i framtiden bytas mot vigselringar :)


Älskar dig så otroligt mycket älskling!


***
orata awai tsubasa
mimi wa sukoshi aosugiro
sora ni tsukareta dake sa
mou dareka no tame janakute
jibun no tame ni waratte ii yo..

 ***


mirarenai machi de naiteru nara
soba ni inakutemo egao wa todoketai
***

Kolmården :)

Idag var jag på kolmården med svärfamiljen, det var väl kul, förutom att delfinshowen var riktigt värdelös - de gjorde liksom ingenting!? Sist jag var där (-02) så gjorde delfinerna en massa häftiga konster och fokuset var på konsterna - som det ska vara! Idag så hoppade delfinerna lite och skjutsade tränarna ibland.. De sa saker som att delfinerna är däggdjur, precis som människan, och behöver närkontakt, varpå tränarna gjorde något tecken och delfinerna började "gosa" med varandra.. Tråkigt värre.. Det handlade liksom bara om att få lära sig saker som de flesta säkert redan visste om delifiner, och som kan läsas på skyltarna vid delfinarumet, varför förstöra showen för det?

Jag fick inte se pingvinerna heller, jag älskar pingviner!  Och jag fick inte titta på (eller fota) undervattensdjuren genom en sån där glasruta där de simmar bredvid en, det skulle ha blivit SÅ fina bilder! >__<

Älsklingen, jag och två av hans småsyskon åkte linbanan, skittråkigt. Det gick så otroligt långsamt och man SÅG inte ens några djur därifrån!? Varför göra en linbana mitt ute i skogen? Meningen är väl att man ska få se parken ovanifrån.. Man fick dock se lite av tigerworld, men tigrarna var inte ute..

Jaja, jag sov bara 2-3 timmar inatt, och älsklingen sov inget alls, så vi var lite trötta vid halv nio tiden då vi kom hem.
Båda två har blivit förkylda också, fast det varit skifint väder och varmt idag.. "/ Gick faktiskt i kjol HELA dagen :D

Jag låter kanske lite negativ, men jag tycker ändå att det har varit en givande dag, jag älskar djur så jag var i paradiset, nästan iallafall ;) Nerå, men djur gör mig glad!

Vet inte om jag lyckats ta några fina kort, laddar väl upp några senare i vilket fall :P


Nu ska jag spela guild wars :)

Outfit, måste prova nya skorna ^^


En outfit, test, måste ju veta hur man ska matcha när man köper nytt.. :P
Strumpbyxor och klänning i svart, svarta nya väskan och nya guldhalsbandet.. :)
Och så nya gula skorna, såklart! ^^

Shoppat nya skor :)

Jag var alltså hos doktorn igår, besöket tog lite över tre timmar (!)
Själva provtagningen tog någon minut, men innan var jag tvungen att ha bedövningssalva på i nån timme, ta lite blodprover samt mätning och vägning.. Sedan var jag tvungen att ligga ner på en sjukhussäng i minst en timme, skitjobbigt och tråkigt, men sånna är reglerna..

Jag har gått upp fem jävla kilo sedan jag första gången undersöktes i västerås, och det var knappt två månader sedan! x[
Dags att börja skärpa sig vad gäller mat alltså.. Och godis, samt börja hårdträna! Väger nu 68kg och jag tänker fan inte gå över 70-strecket, jag har verkligen inte en kroppsbyggnad som passar för det!

När de tog provet så stack doktorn in en 5 centimeters nål i min ryggrad, gjorde inte så ont,  utan det spände bara väldigt konstigt i ryggslutet..
Nu däremot, över 24 timmar efteråt, har jag skitont i ryggen.. Bedövningen har släppt, och det smärtar verkligen.. Känns fan som att nåljävelv sitter kvar!


Efteråt iallafall, så ville mamma shoppa. Då fick jag dessa vackra gula lackskor av henne! :)
De kostade 49kr och har 11,5cm klack, samt 3cm platå.. ^^
Jag blir väl närmare 180cm med dem xD

image31

Nya väskor, sjukhusbesök och blommiga hammare!

Mamma beställde ett bokpaket - bara för att få en blommig hammare! x)

I paketet låg förutom böcker och blommiga hammare även en svart väska i äkta skinn, den fick jag :)
Där låg också ett hjärthalsband i guld, det fick jag också!

Mamma sade angående hasbandet;
"Såg du vilket fult hasband som man fick tillsammans med väskan och hammaren? " -följt av en beskrivning..
Jag tycker om halsbandet! :)
Ursäktar för dåliga bilder.. Som sagt så borde min kamera få sparken.. -__-





Halsbandet fungerade både bak och fram, det var två halsband i ett! :)

 
Imorgon ska jag på min sista undersökning i västerås.. När Vårdcentralen i hallstahammar inte kunde göra mer för att utreda mig så skickades jag till lasarettet i västerås, imorgon ska jag alltså på den sista undersökningen där, hittar de inte felet så så skickas jag vidare till uppsala(!) då västerås inte kan göra mer för mig..
Vad fan är det för fel på mig? Jag vill gärna veta det nu..

Är lite nervös angående undersökningen också.. "/ De ska sticka massa nålar i min rygg, njurprov tror jag det var..
Det kommer göra ont, och jag är rädd för nålar såvida inte det är jag som håller i dem..
Blodprov är liksom okej, jag har blivit så jävla van nu att jag inte känner något, men jag vet inte hur det kommer bli med nålar på andra ställen.. "/


En lite kul grej är att jag inte kan ta blodprov i vänster arm alls, det är totalt omöjligt!
Den stolen som jag oftast fått sitta i under blodprovet på vårdcentralen i hallstahammar är inställd så att provet tas i vänster arm, men varje gång jag satt där så slutade det med att sköterskan fick flytta p sin stol och ta i höger, det kom aldrig en droppe ur vänsterarmen!

RSS 2.0