Jag har ritat en ros.

Och - vilken tur ni har - ni får se den.



Kommentarer
Postat av: Jess

snygg ros!

2009-02-15 @ 16:31:57
URL: http://silverdroppen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vad fin den var! Kunde inte klicka upp den, men det kanske man inte skall kunna? Vad ROLIGT att du är på hela VÄND-idén :D!! Den har nu startat och pågår en gång om dagen från och med idag. Haha, ja, men jag tror verkligen att detta är en bra grej att göra. Om man kan komma på tre saker som har varit bra under dagen eller att man lyckas vända tre negativa saker så har man lyckats med något stort. Tycker jag. För vissa dagar kan vara så jäkla jobbiga, man har ju både bra och dåliga dagar. Ja. Du vet. Hur var er Alla Hjärtans Dag? Hade ni det mysigt? Kramar!!

2009-02-15 @ 22:46:59
URL: http://hanna-lindberg.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej! Ja, det är det som är så dumt med dessa betal-sajter. De kostar pengar! Och detta med maten kostar lite i början, att byta ut allt man har hemma. Men sedan sjunker matkostnaden. Dels för att man äter mindre och för att den nyttiga maten kostar i princip lika mycket som den onyttiga. Tror jag. Om inte mindre. Men du har ju lyckats riktigt jävla bra på egen hand måste jag säga! Går det fortfarande lika bra? Kraam!

2009-02-17 @ 00:42:31
URL: http://hanna-lindberg.blogspot.com
Postat av: Hanna

OH! Lyckades få upp din ros. btw! JÄTTE fin!! Du är så himla duktig. Önskar att jag också kunde fixa och dona så som du gör. Är fortfarande kvar på Gimp nybörjarsaker. Änna. haha. Kramar!

2009-02-17 @ 00:43:53
URL: http://hanna-lindberg.blogspot.com
Postat av: Hanna

Men det kanske är just dessa dagar man skall arbeta extar hårt på att hitta positiva saker så att inte allt känns meningslöst. Kram

2009-02-18 @ 11:56:15
URL: http://hanna-lindberg.blogspot.com

Skriv något roligt! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer bara jag se!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0